Viileimmät tai kuumimmat terassit Salosta

Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa terassit toiveen mukaan Salossa ja lähikunnissa.

Pyydä tarjous remontille

Terassi on mitä loistavin sijoitus hyvään mieleen ja hyvä veto mahdollisessa myyntitilanteessa. Toteutamme perinteiset ja vähän luovemmatkin terassiratkaisut kaupunkiin, maalle ja merimaisemiin.

Kaipaatko terassille aurinkoa vai varjoa?

Rakennuspalvelu M. Oksaselta saat hyvät ratkaisut pihaan ja piharakentamiseen. Teemme laadukkaat terassit ja muut piharakennukset aina tarpeidesi mukaan, maastoa ja ympäröiviä rakennustyylejä kunnioittaen. Nauti valoisasta valokatoksesta tai varjoisammasta katetummasta versiosta.


Toteutamme unelmiesi terassin, jolla voit nauttia vapaa ajastasi ja viihtyä perheesi ja ystäviesi kanssa. Terassi jatkaa mukavasti sisätilaa ulospäin ja saattaa parhaimmillaan muodostua toiseksi olohuoneeksi. Katettuna se laajentaa kesäkautta ja luo muuttuvia mahdollisuuksia hyödyntää lisätilaa.

Lue lisää piharakennuksista

Kyllä, haluan terassin!

Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa toiveesi jo tälle kesälle, kun hyvissä ajoin aloitellaan. Saat näppärän ja nopean toteutuksen, laadukkuudesta tinkimättä tilatessasi terassin meiltä. Rakennamme terassit Salossa ja lähikunnissa. Katso tarkemmat yhteystiedot »

Rakennuta näyttävä ja käytännöllinen terassi – palvelemme Salossa ja muualla Varsinais-Suomessa!

Tavoitat meidät täältä