Julkisivusaneeraus kannattaa – julkisivuremontit Saloon ja lähikuntiin

Julkisivuremontilla saadaan ihmeitä aikaan! Rakennuspalvelu M. Oksanen toteuttaa julkisivuremontteja ammattitaidolla.

Pyydä tarjous remontille

Julkisivuremontilla luot huolitellun ja viihtyisän ilmeen ja suojaat kiinteistöäsi ajan hampaalta. Toteutamme puujulkisivuremontteja kohteeseen kuin kohteeseen Salossa ja lähikunnissa, kuten Somerolla, Paimiossa, Kaarinassa, Turussa, Raaseporissa, Hangossa, Inkoossa ja Lohjalla.

Teemme julkisivuremontteja:

 • omakotitaloihin

 • vapaa-ajan asuntoihin

 • rivitaloihin

 • kerrostaloihin

 • teollisuuskiinteistöihin.

Meillä jokainen julkisivuremontti suunnitellaan erittäin tarkkaan. Remontoimme puuverhoillut julkisivut ammattitaidolla. Kauttamme saat kaiken tarvittavan kotimaiseen puuverhoiluun materiaalihankinnoista lähtien, ja halutessasi autamme esimerkiksi taloosi sopivan värisävyn valinnan kanssa.

Tutustu myös kattoremontteihin

Puujulkisivutyöt

Puujulkisivutyöt toteutetaan omakotitalokohteisiin kiinteistön tyyliä kunnioittamalla. Meillä muun muassa rintamamiestalot saavat tyylinsä mukaisen verhouksen. Perinteinen lautaverhoilumme on rakennettu aina kotimaisesta sydänkuusesta ja istuu kaikkiin suomalaisiin koteihin! Paneeliverhous on varma valinta ja ammattilaisen suosittelema hengittävä ratkaisu.

Julkisivuremonttien yhteydessä toteutamme

Puuverhoustyöt ja julkisivuremontit laatutyönä

Kerran hyvin tehtyä pintaa on helppo ylläpitää ja huoltaa. Kun esimerkiksi tiivistykset ja maalipinta uusitaan säännöllisin väliajoin, itse julkisivumateriaali kestää huomattavasti pidempään hyväkuntoisena. Ammattitaidolla tehty ja tyylikkäästi toteutettu julkisivu nostaa kiinteistön arvoa sekä lisää asumisviihtyvyyttä.

Julkisivuremonttisi nojaa hyviin käsiin – ota yhteyttä!

Kun valitset Rakennuspalvelu M. Oksasen ammattimiehet toteuttamaan tyylikkään puuverhouksen tai julkisivuremontin, voit olla varma työn laadusta.

Julkisivuremontti alkaa aina maksuttomasta arvioinnista. Puuverhoustöiden ja julkisivuremontin kustannukset saat meiltä kirjallisena tarjouksena ja hyväksyttyäsi tämän saat vielä kirjallisen sopimuksen.

Takaamme, että kotisi tai vapaa-ajan asuntosi on hyvissä käsissä, ja kunnioitamme laadukasta työn jälkeä viimeistä naulaniskua myöten. Vastaamme mielellämme kaikkiin sinua askarruttaviin kysymyksiin. Teemme julkisivuremontteja Salossa ja sen lähikunnissa. Katso tarkemmat yhteystietomme »

Näin remontti etenee:

 1. Ilmainen arviointi
 2. Kirjallinen tarjous
 3. Kirjallinen sopimus
 4. Vanhan purku
 5. Uusi tilalle
 6. Lopputarkastus
Varaa arviointikäynti

Julkisivuremontit Salossa ja muualla Varsinais-Suomessa – pyydä meiltä tarjous!

Tavoitat meidät täältä